Στόχοι και πλεονεκτήματα

  1. Γρήγορη παράδοση
  2. Ελεγμένο προϊόν με εγγύηση καλής λειτουργίας
  3. Επώνυμα cell μπαταριών
  4. Δυνατότητα υλοποίησης συστοιχιών μπαταριών αποκλειστικά στις ανάγκες του πελάτη
  5. Επισκευή και έλεγχο της κατάστασης της μπαταρίας από τον σύγχρονο εξοπλισμό

Στόχοι και αρχές

Το Batteries Lab, επενδύει στην ανάπτυξη εξελιγμένων προϊόντων βασιζόμενα στις νέες τεχνολογίες της αγοράς. Προσφέρει μια σειρά νέων μπαταριών που χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία, καλύπτοντας τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των σύγχρονων συσκευών.

Αναφερόμενος στους στόχους και το όραμα της εταιρείας ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Σπύρος Λουκάκης, συμπλήρωσε λέγοντας ότι: “Στόχος μας είναι η εταιρεία να γίνει μια ανταγωνιστική επιχείρηση στην Ευρωπαϊκή αγορά και να συνεισφέρει, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες και προσφέροντας αξιόπιστες μεθόδους στη διαχείριση και αποθήκευση ενέργειας.

Τέλος, το Batteries Lab είναι μια εταιρεία που λειτουργεί και παρουσιάζει καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση και αποθήκευση της ενέργειας  χάρης της πολυετής εμπειρίας των υπαλλήλων της και για τις επιχειρήσεις ηλεκτροκίνητων, προσφέρει μόνο την μπαταρία.

*Γα τις επιχειρήσεις ηλεκτροκίνητων, προσφέρει μόνο την μπαταρία και δε λειτουργεί ανταγωνιστικά προς αυτούς (πχ κιτ μετατροπής, υπηρεσίες service, πωλήσεις ηλεκτροκίνητων κτλ).

Shopping Cart